Karolin Ström Sales AB  

 

  

Handla via vår webbshop!

 

 

 

Cavalor, NAF, K9 Horse, Pariani Selleria Italia, PAVO, Dimacci, Starclogs m.m!


Karolin Ström

070-23 89 880
kssales@live.se

Har du frågor om Pavos produkter maila eller ring oss!

Varje häst är unik och därför kan inte alla hästar äta exakt samma foder. Vissa är heta, andra lata och andra kan ha brist på någon av de många viktiga mineraler och vitaminer som är grundstenarna i hästens välbefinnande och utveckling.
Pavo grundades 1968 och var först i världen med att ta fram foder specifikt för den moderna sporthästen. Sedan starten har Pavo utvecklats kontinuerligt i samarbete med globalt välkända veterinärklinker, toppryttare och toppstall. Efter mer än 40 år av forskning och ständig utveckling är Pavo fortsatt Europas ledande hästfoder.

Vill du veta hur Pavo ser till din hästs behov kan du söka här på vår hemsida och lära dig mer om våra produkter. Upptäck skillnaden.

 Besök gärna pavos hemsida för mer info av våra produkter, info@pavo.nu.

På lager har vi 20 kg balar som är perfekta för att ta med sig på meeting, tävling, träning som är enkla att hantera när du är på resande fot eller för mindre antal hästar.

GreenFeed är varumärket som står för högsta kvalitet av grovfoder till din häst. Vi säljer foder som är producerat på bästa möjliga sätt. Odling och produktionssätt är noggrant kvalitetskontrollerat. Vi försöker hela tiden förbättra gräsproduktionen. Det gäller allt ifrån grässorter till utveckling av maskiner för att kunna skörda så bra foder som möjligt. Vi arbetar med att fortlöpande informera och utbilda oss om utfodring av hästar. Fodret produceras och förpackas så det ska passa dina önskemål. Vi arbetar för att få 100% kundnöjdhet!
Genom att fodra med foder från GreedFeed kan du som hästägare känna dig trygg med att din häst får bästa möjliga förutsättningar. Det gäller om du är vanlig fritidshästägare, uppfödare eller en elitsatsande ryttare, kusk/tränare.